Gå til indhold
🚚 FRI FRAGT til hele Danmark ved køb over 500 kr. - Free shipping for purchases over 1000 DKK to all of EU.
🚚 FRI FRAGT ved køb over 500 kr.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Chew Chew ApS

-----

Denne hjemmeside drives af Chew Chew ApS. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Chew Chew ApS. Chew Chew ApS tilbyder denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores hjemmeside og / eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Handelsbetingelser", "betingelser", “vilkår”), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker refereret heri og / eller tilgængelig ved hyperlink. Disse handelsbetingelser gælder for alle brugere af webstedet, herunder, men ikke begrænset til, besøgende, leverandører, kunder, forhandlere og / eller bidragsydere af indhold.

Læs venligst disse handelsbetingelser nøje, inden du åbner eller bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse handelsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse handelsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse handelsbetingelser.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den aktuelle butik, skal også være underlagt handelsbetingelserne. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af handelsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse handelsbetingelser ved at sende opdateringer og / eller ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at kontrollere denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter udstationering af eventuelle ændringer indebærer accept af disse ændringer.

Vores butik er hosted hos Shopify Inc. De stiller den online e-handelsplatform til vores rådighed, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

Du skal, for at gennemføre et køb hos Chew Chew ApS være myndig, eller have værges godkendelse. Ved at acceptere nærværende handelsbetingelser samtykker du til, at disse til enhver tid er gældende og regulerer forholdet mellem dig og Chew Chew ApS i enhver sammenhæng.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovligt eller uautoriseret formål. Et brud eller overtrædelse af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester. 

Almindelige betingelser 
Vi forbeholder os ret til at nægte adgang til vores butik og til at nægte handel med hvemsomhelst, af ​​enhver grund, til enhver tid. 

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen dele af vores hjemmeside og produkter, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os. 

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår. 

Informationer og indhold 
Der kan være informationer på vores hjemmeside, som vedrører produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger, forsendelsestider og tilgængelighed, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller mangler. Vi er ikke ansvarlige, hvis informationer eller oplysninger, der stilles til rådighed på denne hjemmeside, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid og uden forudgående varsel (herunder efter at du har indsendt din ordre), at rette op på eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler og ændre eller opdatere informationer eller annullere ordrer, hvis nogen informationer på vores hjemmeside er eller har været unøjagtige. 

Vi forbeholder os i øvrigt ret til at ændre indholdet på denne hjemmeside til enhver tid og uden varsel. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer af vores hjemmeside. 

Prisændringer 
Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel. 

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre eller afbryde adgang til hjemmesiden (eller dele eller indhold heraf) uden varsel. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspendering eller ophør. 

Produkter 
Visse produkter kan være tilgængelige udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter kan have begrænsede mængder og er kun genstand for returnering eller bytte i henhold til vores betingelser for fortrydelsesret. 

Vi har gjort bedste mulige indsats, for at farver og billeder af vores produkter vises så præcist, som muligt. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af en given farve er nøjagtig. 

Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person eller geografisk område. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at ophøre salg af ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på ethvert produkt, der er lavet på dette websted, er ugyldigt, hvis salget af produktet er ophørt. 
Vi bestræber os efter, man kan ikke garantere, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale købt eller erhvervet af dig, vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl på hjemmesiden bliver rettet. 

Ordre 
Vi forbeholder os ret til at nægte enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. bestilling. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger samme fakturerings- og / eller forsendelsesadresse. I tilfælde af, at vi ændrer eller annullerer en ordre, vil vi forsøge at give besked til dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der var angivet på det tidspunkt, bestillingen blev foretaget. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som udelukkende efter vores eget skøn, synes at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører. 

Betaling 
Chew Chew ApS modtager online betalinger med MobilePay, Visa, Visa/Dankort, Mastercard og ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

Alle beløb på hjemmesiden er oplyst inklusiv moms og i danske kroner (DKK).

Chew Chew ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Chew Chew ApS' egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol. 
Levering 
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage. Chew Chew ApS afsender varer med GLS. Prisen for fragt fremgår af hjemmesiden. Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".


Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Du accepterer, at levere aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger. Du er selv ansvarlig for at leveringsadresse er korrekt og uden tastefejl. Vi er ikke ansvarlige for varer leveret til forkert adresse, som følge af ukorrekte oplysninger. 

Fortrydelsesret 
Den gældende fortrydelsesret fremgår af vores betingelser for Fortrydelsesret.

Reklamationsret 
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Chew Chew ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
 

Reklamationen frafalder ved forkert, ualmindelig eller uegnet brug af produktet. 

Chew Chew ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. 

Ved returnering kontaktes virksomheden: 
Chew Chew ApS 
Strandvænget 1, 2791 Dragør
E-mail: [email protected]
Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Ændringer i handelsbetingelser 
Vi forbeholder os retten til at ændre i disse handelsbetingelser uden varsel, medmindre at ændringen påvirker aktive ordrer i en væsentlig grad. 

Ansvarsbegrænsning og skadesløsholdelse 
Chew Chew ApS og vores direktører, medarbejdere, praktikanter, konsulenter, moderselskaber, datterselskaber, distributører, leverandører, serviceudbydere eller licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab, krav eller enhver direkte, indirekte eller tilfældige skader af enhver art, herunder, men ikke begrænset til erstatningsomkostninger eller lignende skadeserstatning, som følge af brug af ethvert produkt eller tjeneste, som vi måtte forhandle eller stille til rådighed. 

Du accepterer at holde Chew Chew ApS og vores direktører, medarbejdere, praktikanter, konsulenter, moderselskaber, datterselskaber, distributører, leverandører, underleverandører, serviceudbydere eller licensgiver, partnere skadesløs fra ethvert krav.

Klagemuligheder 
Klager kan sendes til: 
[email protected] 

eller 

Chew Chew ApS 
Strandvænget 1
2791 Dragør

Du har også mulighed for at klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens: www.forbrug.dk 
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu 
Ved klage skal vores email adresse angives: [email protected] samt hjemmesiden du har købt varen på.

Lovgivning 
Disse betingelser er underlagt dansk lov. 
I tilfælde af, at enhver bestemmelse i disse betingelser er fastslået at være ulovlig, ugyldig eller uhåndhævelig, skal den øvirge del anses for at være adskilt fra disse betingelser og skal ikke berøre gyldigheden og eksigibiliteten af ​​andre resterende bestemmelser.

Kontaktinformation 
Chew Chew ApS 
Strandvænget 1
2791 Dragør
Kontakt: [email protected] 
CVR#: 39383942 
EU-VAT#: DK-39383942

Handelsbetingelser

For at fortsætte skal du acceptere vores handelsbetingelser som du kan finde her

Acceptér
Afvis