Gå til indhold
🚚 FRI FRAGT til hele Danmark ved køb over 500 kr. - Free shipping for purchases over 1000 DKK to all of EU.
🚚 FRI FRAGT ved køb over 500 kr.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

----

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Efter at den returnerede vare er modtaget hos os, har vi 14 dage til at udføre en tilbagebetaling. 
Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail [email protected]. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret og fremgå gyldigt købsbevis.

For at være berettiget til fortrydelsesret, skal varen være ubrugt, i samme stand som du har modtaget den og returneret i original emballage.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Enhver vare, der ikke er i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl, betragtes som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en delvis eller ingen refundering. Det er op til Chew Chew ApS, at vurdere varens stand.

Vi tilbyder ikke fortrydelsesret på gavekort og produkter der er specielt tilpasset eller fremstillet til dit behov eller ønske.

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til:
Chew Chew ApS, 
Strandvænget 1,
2791 Dragør

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes.

Hvis du sender et produkt over DKK 500, bør du overveje at bruge forsendelse med track and trace eller købe forsendelsesforsikring. Vi kan ikke garantere, at vi modtager din returnerede vare.

Handelsbetingelser

For at fortsætte skal du acceptere vores handelsbetingelser som du kan finde her

Acceptér
Afvis